Maatwerk

Bent u actief op het gebied van natuuronderwijs, recreatie of maakt de natuur op een andere manier deel uit van uw bedrijfsactiviteiten?

Het Groene Avontuur kan meedenken met uw organisatie over het ontwerp van educatief materiaal, speciale projecten, speurtochten, een natuurspel en nog veel meer!

Voor groep 8 van basisschool de Ark in Amsterdam ontwikkelden wij bijvoorbeeld een speurtocht door Artis met als thema "Zuid-Amerika". 

Daarnaast organiseren wij ook natuur gerelateerde activiteiten voor bedrijven die niet direct met de natuur bezig zijn. Wat dacht u van een bedrijfsuitje met een (ont)spannend programma in de natuur, of een bezoek aan de dierentuin met net dat beetje extra! Ook kunt u denken aan natuuractiviteiten die ontspanning bieden tijdens die lange vergadersessie of die een groen onderdeel vormen van uw bedrijfstrainingen. De natuur werkt vaak heel verhelderend!

 

Het Groene Avontuur verzorgt natuurlessen voor basisscholen, kinderfeestjes in de natuur, natuureducatieve projecten en maatwerk. Tevens schminken!

design by V-Lines