Kinderfeestjes

Omdat wij bezig zijn met een aantal andere activiteiten hebben wij op dit moment geen tijd meer voor extra kinderfeestjes. Zodra wij weer plaats hebben zullen wij dit melden op de website.

 

Wat is er nu heerlijker dan op je verjaardag naar buiten te gaan? Lekker spelen en op onderzoek uit. We gaan als natuuronderzoekers aan de slag. Op zoek naar diertjes, plantjes en de geheimen van de natuur.  Daarnaast schminken we ieder kind als zijn of haar lievelingsdier! Na het spelen kan er worden uitgerust bij de prachtigste verhalen van de natuurfee!

Voor kinderfeestjes verzorgen wij diverse activiteiten, allen met een natuurthema.

Voor de allerkleinsten verzorgen wij bijvoorbeeld een kriebelbeestjesfeest, waarbij de kinderen worden opgeleid tot echte "kriebelbeestjes-experts". We gaan insecten bekijken en natuurlijk ook zelf op zoek naar allerlei diertjes. Ook vertellen we een natuurverhaal of komt de natuurfee op bezoek. Er wordt geknutseld en alle kinderen worden geschminkt. En aan het eind krijgt elk kind een kriebelbeestjesdiploma!

Dit feestje kan thuis (of in de tuin!) worden georganiseerd of in een park of bos in de buurt. Naast het kriebelbeestjesthema kan worden gekozen uit een aantal andere thema's, zoals waterdiertjes, (bos)kabouters, strandjutters etc. 

Voor de wat oudere kinderen verzorgen wij natuurexpedities en speurtochten op locatie, bijvoorbeeld in het bos of op het strand, maar ook in het park of in de stad. Natuurlijk gaan ook dan de schminkspullen mee. Overal zijn groene avonturen te beleven!!!!


Kosten: op aanvraag

 

Het Groene Avontuur verzorgt natuurlessen voor basisscholen, kinderfeestjes in de natuur, natuureducatieve projecten en maatwerk. Tevens schminken!

design by V-Lines