Algemene Voorwaarden & Praktische Informatie

Algemene Voorwaarden

Organisator: Het Groene Avontuur of een persoon die haar vertegenwoordigd.

Opdrachtgever: ieder persoon die vanuit zichzelf of ten behoeve van derden een overeenkomst aangaat met de organisator.

Deelnemer: ieder persoon die feitelijk deelneemt aan of gebruik maakt van een van de activiteiten van de organisator.

Totstandkoming en inhoud overeenkomst

Bij de eerste kennismaking per telefoon of e-mail wordt geïnventariseerd wat de wensen zijn van de opdrachtgever. De organisator vraagt naar: welke activiteit; welke locatie; hoeveel deelnemers en de leeftijd van de deelnemers. De organisator probeert voor zover mogelijk rekening te houden met eventuele voorkeuren van de opdrachtgever.

Een project- en prijsvoorstel (de offerte) wordt opgestuurd per e-mail of post. Het voorstel bevat een overzicht van de gemaakte afspraken, de locatie, eventueel een routebeschrijving, een (ruwe) beschrijving van het project en een prijsopgave.

Ieder aanbod is slechts een vrijblijvende uitnodiging aan de opdrachtgever om een overeenkomst de organisator aan te gaan.

Bij akkoord van de offerte zal de opdrachtgever dit zo spoedig mogelijk telefonisch of schriftelijk (ook per e-mail) bevestigen.

Bij geen akkoord van de offerte stelt de opdrachtgever de organisator hier zo spoedig mogelijk telefonisch of schriftelijk (ook per e-mail) van op de hoogte, waarna de organisator aanpassingen zal doorvoeren of zal kijken naar eventuele andere mogelijkheden.

Na een akkoord verklaring van de opdrachtgever ontvangt de opdrachtgever een factuur.

Betaling

Betalingen van activiteiten moeten binnen 2 weken na ontvangst van de factuur worden voldaan.

Annulering

Bij annulering vanaf 7 dagen voor de uitvoering van de activiteit is de opdrachtgever 100% van de prijs verschuldigd.

Slecht weer regeling

De buitenactiviteiten vinden doorgang bij fijne regen en buiig weer. In de winter is elke regen slecht weer. Bij slecht weer kan de activiteit uitgesteld worden. Mits dit vóór aanvang gebeurt kan er in overleg een nieuwe datum worden geprikt. Bij slecht weer kan de activiteit permanent afgelast worden. Mits dit vóór aanvang gebeurt krijgt u 65% van de kosten teruggestort. Het wel of niet door laten gaan van een activiteit gaat in overleg tussen organisator en opdrachtgever.

Aansprakelijkheid

Deelname aan activiteiten van de organisator geschiedt voor risico van opdrachtgever en/of deelnemer. De organisator is niet aansprakelijk aan enige vorm van schade.

Overig

De organisator houdt zich het recht voor fotografische of andere opnamen die gedurende de activiteit door de organisator worden gemaakt, te gebruiken voor promotie doeleinden. Bezwaar kan hier tegen gemaakt worden vóór en tot 14 dagen na de activiteit.

Praktische informatie

Vooraf

Wanneer u geïnteresseerd bent in een activiteit van Het Groene Avontuur, zullen we kijken bij welke datum uw voorkeur ligt. Als deze vrij is, kunt u die dag reserveren of direct boeken. Wanneer de door u gewenste datum al bezet is, wordt er gekeken naar een alternatieve datum.

Nadat uw gegevens genoteerd zijn zal Het Groene Avontuur u een offerte toesturen, bij voorkeur per email.

In de offerte staat o.a. het adres van de les/feestjeslocatie en een routebeschrijving.

Indien u akkoord gaat met de offerte, wordt de aanvraag definitief vastgelegd.

Indien u besluit niet op de offerte in te gaan, horen wij dat ook graag zo spoedig mogelijk.

Wat mee te nemen? Extra wenken voor de buitenactiviteiten

Het is belangrijk om goed gekleed te zijn voor een avontuur in de natuur.

Draag bij een bezoek aan het bos of in het park bij voorkeur een lange broek tot over de enkels, in de zomer een dunne lange broek.  Passend schoeisel is ook aanbevolen. Geen slippers en sandalen dus, maar  gympies in de zomer of stevige schoenen in de winter.

Het is ook handig om regenkleding mee te nemen.

Als we naar buiten gaan is er na ongeveer een uur een eet- en drinkpauze. Eten en drinken dient u zelf mee te nemen, hetzij anders afgesproken. Als het warm is, raden wij u aan extra water mee te nemen.

Vergeet ook niet uw fotocamera mee te nemen.

Bij buitenactiviteiten gaan de leerkrachten of ouders/verzorgers natuurlijk mee op avontuur!

Vragen

Mocht u nog aanvullende vragen hebben over de activiteiten van Het Groene Avontuur, neem dan gerust contact op. U kunt ons bereiken per telefoon op 06-15001195 (Anneke) of 06-42851786 (Christel). Emailen kan ook, naar info@hetgroeneavontuur.nl.

Het Groene Avontuur verzorgt natuurlessen voor basisscholen, kinderfeestjes in de natuur, natuureducatieve projecten en maatwerk. Tevens schminken!

design by V-Lines