Actueel

Deze pagina wordt momenteel vernieuwd!!!! 

 

Op deze pagina vind je meer informatie over recente activiteiten van Het Groene Avontuur.

 

 

 

Speurtocht en Knutselactiviteit op Speelboerderij Elsenhove.

 Thema: Duurzaamheid

 

Het Groene Avontuur organiseert een duurzame speurtocht en knutselactiviteit!

Aanstaande zondag, 2 juni organiseert Het Groene Avontuur tijdens de Amstellanddag op Speelboerderij Elsenhove in Amstelveen een speurtocht en een knutselactiviteit met als thema Duurzaamheid. 


Deze activiteit is geschikt voor wat oudere kinderen (vanaf een jaar of 7). Wil je meedoen, kom op tijd, het aantal plaatsen is beperkt (45). De Speelboerderij opent om 11.00, onze activiteit start om 14.00!!

Naast onze activiteit is er nog veel meer te doen op Elsenhove aanstaande zondag, je kunt bijvoorbeeld ook waterdiertjes of uilenbraakballen onderzoeken!

Wie weet tot zondag!

 

Lentefeest op Speelboerderij Elsenhove in Amstelveen,

op 14 april 2013

Kom je ook kijken naar de roofvogelshow en onder begeleiding van Het Groene Avontuur uilenbraakballen uitpluizen?

Op zondag 14 april is het weer Lentefeest op Speelboerderij Elsenhove. Er is een roofvogeldemonstratie van een erkende valkenier die laat zien wat de rol van roofvogels in de natuur is en waarom roofvogels geen huisdieren zijn.

Onder begeleiding van Het Groene Avontuur kunnen kinderen uilenbraakballen uitpluizen. Deze activiteit is voor geschikt voor kinderen boven de 8 jaar of onder begeleiding van een ouder.

Om 14.00 uur opent de boerderij haar poorten, de roofvogeldemonstratie wordt vanaf ongeveer 15.00 uur gegeven. In theehuis In den Pappot worden heerlijke verse gevulde koeken gebakken en verkocht. De boerderij is zoals elke zondag geopend tot 17.00 uur.

Je vindt de Speelboerderij Elsenhove aan de Bankrasweg 1 in Amstelveen.Voor meer informatie over alle activiteiten, openingstijden en routebeschrijving kijkt u op www.elsenhove.nl 

Hopelijk tot dan!!!

Vogelhuisjes en Vetbollen 

Op 11 november gaat Het Groene Avontuur vogelhuisjes timmeren die op Elsenhove komen te hangen. Ook gaan we vetbollen voor vogels maken (die mogen mee naar huis!). Kinderen die zin hebben om te helpen zijn tussen 14.00 -16.00 van harte welkom op Speelboerderij Elsenhove, Bankrasweg 1, Amstelveen. Let op: er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!!!

 

Halloweenfeest op Elsenhove weer groot succes

Op 28 oktober jongstleden organiseerde Het Groene Avontuur voor de derde keer het Halloweenfeest op Elsenhove. Met enkele honderden bezoekers was dit festijn weer een groot succes!

Natuurlijk was er ook weer een pompoensnijwedstrijd. De winnaar van deze wedstrijd wordt op de website van Elsenhove (http://www.elsenhove.nl/) bekendgemaakt en de winnaar krijgt natuurlijk ook persoonlijk bericht.

Er zijn weer veel foto's gemaakt tijdens het feest, deze zijn via deze link te bekijken.

 

 

 

 

Activiteiten van het Groene Avontuur in de afgelopen maanden (mei/juni/juli 2012)

Alhoewel het op deze pagina rustig was heeft Het Groene Avontuur in de afgelopen maanden zeker niet stilgezeten!

 

 Insectenhotel op Elsenhove

Momenteel zijn we nog bezig met activiteiten voor de naschoolse opvangorganisatie IJsterk. Zowel in Amsterdam Centrum als op de Oostelijke Eilanden zijn we actief met een groep kinderen en leren zij alles over stadse natuur zoals Vogels, Bomen, Kriebelbeestjes en dieren in de sloot.

 

 

Cursus Stadse Natuur in Amsterdam Centrum op Kinderboerderij De Dierencapel, Prinseneiland

Ook de Kinderboerderij en Artis worden niet overgeslagen.

Cursus Stadse Natuur in Amsterdam Oost, op bezoek in Artis om gedragsverrijking te maken voor de dieren 

Daarnaast hebben we voor Elsenhove nog een tweetal activiteiten georganiseerd. In mei hebben we met een groep kinderen insectentuintjes gemaakt en afgelopen zondag, 1 juli hebben we samen met een groep kinderen een insectenhotel voor op Elsenhove in elkaar gezet. 

Het insectenhotel op Speelboerderij Elsenhove wordt gebouwd!

Lentefeest op Speelboerderij Elsenhove: een geslaagde middag!

Het lentefeest op Elsenhove afgelopen zondag was een groot succes. Zeker 60 kinderen bezochten de activiteit van het Groene Avontuur en onderzochten uilenbraakballen. Er werden heel wat muizenschedeltjes gevonden! Hoogtepunt was natuurlijk de roofvogelshow waar onder andere Guus de Gier zijn kunsten vertoonde. De fotocollage geeft een impressie van een geslaagde middag!!!

 

 

Lentefeest op Speelboerderij Elsenhove, Amstelveen op 15 april 2012 

Kom je ook kijken naar de roofvogelshow en onder begeleiding van Het Groene Avontuur uilenbraakballen uitpluizen?

Op zondag 15 april is het weer Lentefeest op Speelboerderij Elsenhove. Er is een roofvogeldemonstratie van een erkende valkenier die laat zien wat de rol van roofvogels in de natuur is en waarom roofvogels geen huisdieren zijn.

Onder begeleiding van Het Groene Avontuur kunnen kinderen uilenbraakballen uitpluizen. Deze activiteit is voor geschikt voor kinderen boven de 8 jaar of onder begeleiding van een ouder.

Om 14.00 uur opent de boerderij haar poorten, de roofvogeldemonstratie wordt vanaf ongeveer 15.00 uur gegeven. In theehuis In den Pappot worden heerlijke verse gevulde koeken gebakken en verkocht. Het theehuis ligt op het vernieuwde speeleiland.

De boerderij is zoals elke zondag geopend tot 17.00 uur.

U vindt de Speelboerderij Elsenhove aan de Bankrasweg 1 in Amstelveen.Voor meer informatie over alle activiteiten, openingstijden en routebeschrijving kijkt u op www.elsenhove.nl 

Hopelijk tot dan!!!

Ook in 2012 is Het Groene Avontuur weer van de partij.

Op dit moment zijn we bezig met de voorbereiding voor een leuke natuuractiviteit voor een 25- jarig jubileum van een klant. Ook verzorgen we dit jaar na de meivakantie een tweetal natuurcursussen voor een groep leerlingen van een aantal basisscholen in Amsterdam, in opdracht van IJsterk (zie http://www.ijsterk.nl/).

Ook zullen wij dit jaar weer een aantal natuuractiviteiten op Elsenhove verzorgen.

Het is helaas wel zo, dat vanwege deze activiteiten wij op dit moment geen tijd meer hebben voor extra kinderfeestjes. Zodra wij weer plaats hebben zullen wij dit melden op de website!

Voor andere activiteiten (schoolreisje, evenementen, alsmede maatwerk) hebben wij nog wel wat tijd beschikbaar!

 

 

Halloween op Elsenhove: 30 oktober 2011

 

 

 

Het voorjaar zit weer vol met Groene Avonturen!

Naast een flink aantal verjaardagsfeestjes zijn wij ook weer druk bezig geweest met een aantal (natuur)activiteiten middagen vor de JeugdActiviteitenPas Amstelveen, in opdracht van Gemeente Amstelveen. Tijdens een drietal woensdagmiddagen maken kinderen kennis met allerlei aspecten van de natuur op en rond Speelboerderij Elsenhove.

Daarnaast organiseerden wij op 22 mei een gratis inloop natuuractiviteit op Speelboerderij Elsenhove. Kinderen konden in een (biologisch afbreekbaar) bakje een eigen insectenhuisjes met bijbehorend tuintje inrichten, en ook kon er worden gezocht naar bewoners voor deze nieuwe woningen. Natuurlijk mochten alle kinderen hun huisjes mee naar huis nemen!

Van deze twee activiteiten geven de volgende collages een sfeerimpressie. Ook tref je bij de foto's een link aan naar het fotoalbum met alle foto's die bij deze activiteiten zijn gemaakt.

Collage 25 mei: JSP activiteiten op Elsenhove

De link met alle foto's van de JSP activiteiten vind je hier

Collage 22 mei: Gratis natuuractiviteit voor kinderen op Elsenhove

De link met alle foto's genomen tijdens deze activiteit vind je hier

En wat staat er de komende periode nog op stapel? 

Naast nog een aantal kinderfeestjes en een schoolreisje organiseert Het Groene Avontuur op 26 juni wederom een gratis inloopactiviteit op Speelboerderij Elsenhove.

Op 3 juli is er bovendien op Elsenhove het jaarlijks terugkerende zomerfeest. Een aanrader voor iedereen! Tijdens deze dag zal Het Groene Avontuur een speurtocht op de boerderij verzorgen.

GRATIS NATUURACTIVITEIT OP SPEELBOERDERIJ ELSENHOVE, GEORGANISEERD DOOR HET GROENE AVONTUUR

Het Groene Avontuur organiseert een gratis natuuractiviteit voor kinderen op Speelboerderij Elsenhove op 22 mei aanstaande.
 
Het Groene Avontuur organiseert op zondag 22 mei aanstaande een
gratis natuuractiviteit voor kinderen op Speelboerderij Elsenhove, Bankrasweg 1, in Amstelveen. Kinderen kunnen tussen 14.30 en 16.00 samen insecten komen zoeken. Ook kunnen ze een insectenhuisje maken. Er is plaats voor maximaal 100 kinderen.

 


  

 

GROENE AVONTUREN IN HET VOORJAAR VAN 2011

 Het Groene Avontuur is vanaf maart 2011 weer actief met kinderfeestjes en activiteiten voor de Jeugd Activiteitenpas.

Daarnaast blijven we bezig met het ontwikkelen van andere activiteiten in de natuur, genoeg te doen dus!

De agenda begint inmiddels aardig vol te lopen. Voor kinderfeestjes hebben wij daarom momenteel pas vanaf begin juli weer plaats!!!! Wees er op tijd bij want we hebben maar een beperkt aantal data beschikbaar!

In mei zullen wij wederom een drietal jeugdactiviteitenmiddagen op Elsenhove verzorgen, en wel op 11, 18 en 25 mei. Inschrijving gaat via de Jeugd Activiteiten pas en via Elsenhove.

Op 22 mei zal Het Groene Avontuur een activiteit verzorgen op Speelboerderij Elsenhove. Wat we gaan doen is nog een verrassing!

De onderstaande collage geeft een een kleine impressie van één van de partijtjes die wij organiseerden in maart van dit jaar.

ELSENHOVE-WINTERSTOP BIJNA VOORBIJ

 

In de afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest met het ontwikkelen van een activiteit om jongeren meer bewust te maken van alles wat te maken heeft met biodiversiteit, op een voor hen aansprekende manier. Wij hopen jullie daar later meer over te kunnen vertellen!!!!

Vanaf maart zullen wij weer activiteiten organiseren op Elsenhove. We gaan dat wel op een iets andere manier doen, we hebben nu feestjes voor kinderen tot en met 6 jaar en voor kinderen van 7 jaar en ouder en ook de tarieven zijn iets gewijzigd. De details zijn te vinden op onze aparte pagina over Elsenhove.

Naast de kinderfeestjes we zijn ook gevraagd om een aantal grotere evenementen op de kinderboerderij te organiseren.

Verder heeft de Gemeente Amstelveen aangegeven dat zij graag willen dat wij ook in 2011 weer een aantal activiteiten in het kader van de Jeugd Sport Pas op Elsenhove gaan organiseren en begeleiden. Deze activiteiten, die gericht zijn op kinderen uit de bovenbouw van de basisschool, zullen plaatsvinden in maart en juni.

Wij hopen dan ook dat wij jullie in 2011 weer op Speelboerderij Elsenhove ontmoeten! 

Natuurlijk zijn ook beschikbaar voor de organisatie van kinderfeestjes en natuur evenementen op andere locaties! Neem contact met ons op voor meer informatie! 

HALLOWEEN 2010, SPEELBOERDERIJ ELSENHOVE

Op 31 oktober 2010 organiseerden wij een Halloweenfeest op Speelboerderij Elsenhove. We waren blij verrast door de grote opkomst. Het wemelde van de griezels, want veel kinderen (en ook enkele ouders) waren verkleed naar Elsenhove gekomen en deden enthousiast mee met de activiteiten: pompoensnijden, kleuren en schminken. Daarnaast was er voor alle kinderen een glaasje heksendrank en kon er worden geluisterd naar spannende verhalen van de heks van Elsenhove!

Een link naar foto's van deze geslaagde dag vind u hier

HET GROENE AVONTUUR OP TELEVISIE BIJ RTL-EDITIE NL

Op 28 september 2010 verscheen (evenementenbureau ;-)) Het Groene Avontuur in de uitzending bij RTL-Editie NL. De omroep had ons benaderd met de vraag of wij een aantal tips konden geven omtrent de veiligheid bij kinderfeestjes.

Een Groen Avontuur in Sherwood Forest

Een spannend feestje in het bos, en het liefst wel iets actiefs, dat was hoe Hakim zijn negende verjaardag wilde vieren. Vandaar dat wij het Amsterdamse Bos omdoopten in Sherwood Forest. De kinderen werd gevraagd of zij Robin Hood konden helpen, maar daar moesten zij natuurlijk wel geschikt voor zijn. Er moest dus een opdrachten parcours worden afgelegd in de vorm van een speurtocht. En voordat ze op pad gingen werden ze natuurlijk wel een beetje gecamoufleerd!

Na een spannende tocht waarbij onder andere pijl en boog moesten worden gemaakt, er een behendigheidstest werd afgelegd en er een insectenonderzoek werd gedaan, werden alle kinderen in naam van Koning Richard tot ridder geslagen. En daar hoorde een mooie oorkonde bij!

Onderstaande collage geeft een impressie van het feestje van Hakim. Meer foto's vind je hier

 

 

DE FOTO'S VAN DE NATUURACTIVITEITEN OP SPEELBOERDERIJ ELSENHOVE IN HET KADER VAN DE JEUGDSPORTPAS IN JUNI STAAN ONLINE!

Onderstaande collage is een voorproefje. Voor alle foto's klik hier

 

GROENE AVONTUREN OP DE WISSELWERKDAG VAN HET NME OP 22 JUNI IN ZEIST

Op de Wisselwerkdag van het NME verzorgde Het Groene Avontuur een tweetal workshops over het gebruik van digitale media bij de ontwikkeling van natuur- en milieu educatie.

Enkele vragen die tijdens deze workshop aan de orde kwamen: Welke media zijn er en wat kan je er allemaal mee? Hoe kun je deze media gebruiken in het overbrengen van kennis en vaardigheden op het gebied van NME? En hoe ingewikkeld is dat eigenlijk? 

De powerpointpresentatie behorende bij deze workshops vind u hier

GROENE AVONTUREN IN MEI

In de afgelopen maand stonden de Groene Avonturen in het teken van de kinderfeestjes. Veel kriebelbeestjesfeestjes, waarbij werd gezocht naar kleine diertjes, geknutseld, en spelletjes met een insectenthema werden gedaan.

Maar ook andere thema's kwamen aan de orde. Vogels, dat was het thema wat Nikki wilde. En braakballen pluizen was helemaal spannend. Na een korte introductie, met een proefje met een veer en een kennismaking met een knuffelbare vogel (een zijdehoender) gingen de kinderen aan de slag en werden de kippen op Elsenhove uitgebreid verzorgd en bewonderd. En natuurlijk werden er ook eieren geraapt. Daarna konden de kinderen in de grote vogelquiz een aantal pakketjes verdienen. En uit die pakketje kwamen, inderdaad, braakballen van een uil. Deze werden uitgebreid geplozen en er werd menig muizekaakje gevonden!

 

GROENE AVONTUREN OP EEN BIJZONDERE LOKATIE

Op 24 april verzorgde Het Groene Avontuur een Kriebelbeestjes feest op een wel heel bijzondere lokatie. In en om Het Weeshuis in Monnickendam werd namelijk het 12,5 jarig huwelijk van Esther en Oscar van der Zon gevierd.

Een bijzonder feest, met een informele sfeer en voor alle gasten bijzondere activiteiten, dat moest het worden van het bruidspaar. Dat betekende dat er ook voor de kinderen voor een bijzondere activiteit werd gezorgd in de vorm van een kriebelbeestjes feest.

In de tuin werd er, nadat iedereen zich als een dier had voorgesteld, eerst kennisgemaakt met Saar, een van de mooie wandelende takken van Het Groene Avontuur. Vervolgens werden er insectenvalletjes gezet. Zouden de insecten afkomen op de honing, het suikerwater en de lekkere stukjes fruit?

De oudere kinderen van de groep knutselden daarna hun eigen insectenzuiger, terwijl de jongere kinderen de allermooiste lieveheersbeestjes ontwierpen.

En toen was het tijd voor onze ontdekkingstocht en gingen de kinderen gewapend met een loeppotje op zoek naar insecten, zowel op het land als in het water. Er werden mooie exemplaren gevonden, bewonderd en....na afloop natuurlijk weer vrijgelaten. Een sfeervol, gezellig en leerzaam feestje!!!

GROENE AVONTUREN IN APRIL!

Ook in april heeft het Groene Avontuur niet stilgezeten. Zo organiseerden wij tijdens het schoolkamp van groep 8 van basisschool De Ark een avontuurlijke survival in het bos bij Ermelo. Na een brief in geheimschrift te hebben ontcijferd gingen de kinderen in teams aan de slag; er moest een stevige hut worden gebouwd waar het hele team in paste. Vervolgens gingen de teams de strijd aan op het survival parcours waar bleek dat samenwerken de beste tactiek was. Ook werd er naar insecten gezocht en kregen de kinderen pittige vragen voorgelegd tijdens de natuurquiz.

Daarnaast mocht het Groene Avontuur natuurlijk ook niet ontbreken op het Lentefeest van Speelboerderij Elsenhove op 18 april jongstleden. Bij onze stand werd gezocht naar kriebelbeestjes en kon een bootje worden gebouwd met natuurlijke materialen. En voor de liefhebber was er een ontmoeting met een wandelende tak!

 

FOTO'S VAN DE NATUURACTIVITEITEN OP SPEELBOERDERIJ ELSENHOVE VOOR DE JEUGSPORTPAS AMSTELVEEN

De afgelopen weken heeft Het Groene Avontuur een drietal natuurbelevingsmiddagen georganiseerd op Elsenhove. Na de activiteiten op 24 maart en 31 maart die in het teken stonden van "Een kennismaking met Elsenhove en haar bewoners" en "Bikken op de Boerderij", werd op de laatste middag op 7 april de hulp van de kinderen ingeroepen bij de verzorging van de dieren. Er werden ezels geborsteld en er werd gewandeld met de ezels. Ook werd er voedsel klaargemaakt en werden de kippen en de konijnen gevoerd en geknuffeld. En natuurlijk kreeg iedereen na afloop een lekker vers eitje en een mooi diploma mee naar huis! 

De foto's van de activiteiten zijn online te bewonderen. Klik daarvoor hier.

In juni zal overigens wederom een drietal natuurmiddagen plaatvinden op en rond Elsenhove in het kader van de JeugdSportPas. Deze middagen zullen speciaal worden georganiseerd voor basisschoolleerlingen uit Amstelveen uit de groepen 7 en 8.

 

NATUURBELEVEN OP ELSENHOVE

Op 24 en 31 maart hebben de eerste twee door Het Groene Avontuur georganiseerde natuurmiddagen op Speelboerderij Elsenhove plaatsgevonden.

Deze in opdracht van de gemeente Amstelveen georganiseerde activiteiten laten kinderen kennismaken met de natuur op en rond de kinderboerderij.

De eerste middag stond dan ook letterlijk in het teken van kennismaken. Na kennis te hebben gemaakt met elkaar en met een bewoner van de kinderboerderij, gingen de kinderen aan de hand van een spannende speurtocht op zoek naar "De geheime schat van Elsenhove". De speurtocht bestond uit allerlei vragen over Elsenhove en haar bewoners. En natuurlijk werd de schat gevonden!

Op 31 maart was het thema van de middag "Bikken op de boerderij". Welke produkten komen van de boerderij en wat doen we ermee? Aan de hand van zintuigspelletjes werd een aantal ingrediënten verzameld, waar vervolgens lekkere paaskoekjes mee werden gebakken!

 

 

VOORJAAR 2010: Natuuractiviteiten op en rond Speelboerderij Elsenhove 

In het voorjaar van 2010 verzorgt Het Groene Avontuur in opdracht van de Gemeente Amstelveen een drietal natuurmiddagen op Speelboerderij Elsenhove. Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar!

Natuurbeleven op Elsenhove! is een natuuractiviteit voor basisschoolleerlingen uit groep 3 tot en met 5. De activiteit vindt plaats op drie woensdagmiddagen, namelijk 24 maart, 31 maart en 7 april, van 13.30 tot 15.00. De kosten bedragen 6 euro voor 3 middagen.

Opgeven kan via elsenhove@amstelveen.nl

Voor meer informatie kunt u bellen met: 020 - 5404652.

U kunt natuurlijk ook een mailtje sturen naar info@hetgroeneavontuur.nl

 

DE FOTO'S VAN DE SCHMINKSESSIES IN ARTIS IN DE KERSTVAKANTIE 2009 STAAN NU ONLINE! KLIK HIER

 

HET GROENE AVONTUUR IN ARTIS IN DE KERSTVAKANTIE

Het begint al een beetje een traditie te worden, onze schminksessies in de schoolvakanties in Artis. Ook in de Kerstvakantie zullen we weer twee dagen in Artis schminken, en wel op 20 en 27 december.

Wellicht tot dan!

 

DE FOTO'S VAN DE SCHMINKSESSIE IN ARTIS OP 22 OKTOBER STAAN NU ONLINE! KLIK HIER 

HET GROENE AVONTUUR IN ARTIS IN DE HERFSTVAKANTIE

Veel tijgers, leeuwen en (roze) vlinders hebben we geschminkt op onze eerste schminkmiddag in Artis in de herfstvakantie. Nieuwsgierig naar het resultaat? Kijk dan eens naar de onderstaande collage. En als je hier klikt zie je een overzicht van alle foto's die we op deze middag hebben gemaakt. Op 22 oktober zullen we nog een middag schminken in Artis, van 12.00 tot 15.00.

KRIEBELBEESTJESFEESTJE

Op 30 augustus 2009 verzorgde Het Groene Avontuur een kriebelbeestjesfeestje voor een 12-tal jonge natuurliefhebbers. Er werd van alles over insecten, spinnen en andere kriebelbeestjes verteld, er werden kriebelbeestjes bekeken en vastgehouden en natuurlijk gingen we ook zelf op zoek naar kleine diertjes! Vervolgens werden mooie spinnen geknutseld. Aan het eind van het feestje kreeg elk kind een heus Kriebelbeestjesdiploma!

 

ARTIS

Deze zomer was Het Groene Avontuur regelmatig te vinden op de ZOOmeravonden in Artis.Op 6 juni, 27 juni, 8 augustus en 15 augustus vertelde de voorleesfee haar verhalen in de dierentuin. Op 13 en 20 juni,  22 augustus en 29 augustus werd het schminken tijdens de ZOOmeravonden in Artis verzorgd door Het Groene Avontuur.

29 Augustus jl. was onze laatste ZOOmeravond schminkavond. Een ontspannen avond met mooi weer en wederom veel vrolijke, geschminkte kinderen!

Een volledig overzicht van de foto's gemaakt op deze ZOOmeravond vind je hier

In onderstaande collage alvast een voorproefje:

Een totaaloverzicht van de foto's van de schminksessie op 22 augustus jl. 2009 vind je hier 

De onderstaande collage geeft een kleine impressie van wat wij op 22 augustus deden:

Op de site van Kapitein Otje (http://www.kapiteinotje.nl) vind je onder het kopje Artis bovendien een ooggetuigeverslag van de verrichtingen van Het Groene Avontuur op deze zinderende ZOOmeravond.

Schminksessie 20 juni 2009

 

Schminksessie 13 juni 2009

De voorleesfee leest voor in Artis

Eerder dit jaar maakten wij een thema les over de natuur in Zuid Amerika. Deze les, die werd gekoppeld aan een bezoek aan Artis, werd speciaal gemaakt  voor groep 8 van basisschool de Ark uit Amsterdam.

Het Groene Avontuur verzorgt natuurlessen voor basisscholen, kinderfeestjes in de natuur, natuureducatieve projecten en maatwerk. Tevens schminken!

design by V-Lines